Vugl vas vodi u pozorište, ako odgovorite na ovo pitanje

Foto: Reflektor teatar

Vlada Republike Srbije donela je odluku da su opet dozvoljena kulturna dešavanja i rad pozorišta, uz poštovanje preporučenih mera.

Reflektor teatar ove godine obeležava svoju sezonu „Post istina je laž“ a prva na (ponovnom) repertoaru je uvek aktuelna predstava „Muškarčine“. Šta znači biti muškarac u Srbiji? Kako je biti tata? Čemu nas uči patrijarhat? Da li je roze boja za devojčice, ili može i za dečake? Šta je antropologija i kako je ona povezana sa muško-ženskim odnosima? I ko je to, muškarčina?

Muškarčine su svuda oko nas. U pozorištu, Muškarčine traju već skoro 9 godina i beleže preko 150 izvođenja. Uvek su aktuelne, jer maskulinitet i njegovo poimanje ne prevazilazimo. Uvek su aktuelne i kao pozorišni i kulturni repertoar, jer nam je umetnost potrebna.

Predstava je zakazana za 31. avgust na otvorenoj sceni Dorćol Platz-a, sa početkom u 21h. Broj sedišta je ograničen kako bi se sprovele sve zdravstvene mere.

Karte mogu da se kupe preko Tickets-a i na blagajni Reflektor teatra (u Dorćol Platz-u, adresa je Dobračina 59b). Takođe, moguće su i rezervacije na broj telefona 060/3008886.

Pitanje glasi: Šta za vas znači biti pravi muškarac?

Odgovore pišite ispod linka objavljenog teksta na Vuglovom pejdžu na Fejsbuku, Instagramu ili Tviteru. Reflektor teatar deli dva puta dve karte za najkreativniji odgovor. Redakcija Vugl-a će izabrati dobitnike/ce koje će kontaktirati kako bi mogli da preuzmu svoje karte.