STUDIJE KOJE TE SPREMAJU ZA BUDUĆNOST

STUDIJE KOJE TE SPREMAJU ZA BUDUĆNOST

Otvoren konkurs za upis 27. generacije Studija budućnosti

Piše: Vugl // Foto: BOŠ


Beogradska otvorena škola otvara konkurs za upis nove generacije studenata i poziva te da se prijaviš na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do srede, 31. jula do 23:59h.

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2019. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Program Studije budućnosti je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, Skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u 3 faze:

• Prijavljivanje kandidata

• Provera znanja

• Intervju i konačan izbor

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati OVDE.


?>