Predstava: Kako da je ne ubijem

Večeras u Beogradu, u Dorćol Platzu, biće odigrana predstava „Kako da je ne ubijem?!“ nezavisne pozorišne trupe Grupa Grupa iz Kraljeva.

U ovoj komediji igraju Nevena Nerandžić, Nikola Milovanović, Aleksandar Tomović i Vladan Slavković. Za osnovu je uzet tekst Antonija Amurija, međutim, kako kaže Vladan Slavković, koji je i režirao predstavu, taj tekst je poslužio samo kao predložak da se i sama ekipa seti, citiraćemo, „pa… zabavnih“ trenutaka u sopstvenim vezama i njima nadogradi radnju predstave.

„Kako da je ne ubijem?!“ je predstava koja o muško-ženskim odnosima govori kroz jedan brak, bez želje da generalizuje, sa samo jednim ciljem: da nasmeje.

„Otkad je sveta i veka žene i muškarci ne mogu jedni bez drugih i stalni i uporni ciklusi ljubavi i ludila čine sve naše odnose, pa.. zanimljivim“ — kaže Slavković, i dodaje: „Volimo ovu predstavu jer se, ponekad, mi na sceni bolje zabavimo nego publika, a publika je voli jer prepoznaje sebe u tim svakodnevnim nenormalnostima.“

Prihod od prodatih ulaznica, kao i majica i ostalih rekvizita, biće preusmeren u budžet ovogodišnjeg festivala Anfiteatar, koji će se održati od 1. do 7. jula u Kraljevu.

Vidimo se u 20.30h u Dorćol Platzu!