Online debata: Informisanje u vanrednom stanju

Krovna organizacija mladih organizuje (KOMS) online debatu na platformi Zoom, a svi koji ne uspeju da zauzmu mesta, moći će da prate Fejsbuk lajv na stranici KOMS-a.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

Foto: KOMS

Od uvođenja vanrednog stanja, u Srbiji neprestano traje debata o načinu informisanja, izveštavanju i informisanju uopšte. Situacija ni ranije nije bila sjajna, o čemu svedoče brojna istraživanja, izveštaji i rangiranja na međunarodnom nivou, ali gde je Srbija zaista u ovom trenutku i koliko je moguće pravilno se informisati?

O izveštavanju u vanrednom stanju, položaju mladih u medijima i ulozi mladih u medijima u vremenu vanrednog stanja sa vama razgovaraju: Jovana Gligorijević, pomoćnica glavnog urednika nedeljnika Vreme, Dušan Čavić i Dušan Šaponja, autori kultne emisije Marka Žvaka i Jelena Božić, novinarka O radija. Debatu moderira Milica Borjanić, programska asistentkinja KOMS

Debata će biti organizovana putem ZOOM platforme uz garantovanih 90 mesta, zbog čega je neophodno da se prijavite putem sledećeg linka: https://zoom.us/webinar/register/WN_5JGrAoLkQEy6fzkzkufbDw

Za sve zainteresovane koji ne uspeju da zauzmu mesto na vreme omogućen je lajv prenos debate putem Fejsbuk stranice Krovna Organizacija Mladih Srbije.