Konkurs za stipendiju „Boris Trivan“

Ukoliko ste nedavno diplomirali ili ste na završnoj godini fakulteta, ovo će vas sigurno zanimati.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

// FotoDigital Communications Institute

Ove godine je ponovo raspisan konkurs za stipendiju „Boris Trivan“, sa idejom da postane tradicija i mesto potencijala i novih saznanja za mlade.

Boris Trivan bio je jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije (Digital Communications Institute), godinama najomiljeniji predavač, i njegova energija duboko je u svemu što Institut radi: od želje za stalnim istraživanjem, preko otvorenosti, do hrabrosti da se budućnost ne iščekuje nego stvara.

Razlog svemu tome jeste Borisov amanet prevazilaženja prostora i vremena, želja da se to znanje i energija podeli kroz stipendiju koja nosi njegovo ime, sa željom da otvori nove mogućnosti svima koji znaju koliko je važno da svakog dana rade ono što zaista vole.

Ukoliko ste nedavno diplomirali ili ste na završnoj godini fakulteta, a želite da aplicirate za stipendiju Boris Trivan koja omogućava da odslušate sve naše programe i dobijete međunarodno priznate sertifikate, pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na stipendija@dci.rs do 1. decembra 2019, a žiri sačinjen od svih naših predavača će odabrati najboljeg.