Vedrija strana korone: kako je direktorka postala krompir

Okempo je htela da malo rifrešuje atmosferu, te je na vituelne sastanke htela da unese zabavu.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

Izvor: BuzzFeed News // Foto: Twitter Printscreen

 

Za one koji imaju sreće da još uvek rade, prilagođavanje poslu od kuće može biti zastrašujuće. Ali za neke, to je prosto smešno.

Lizet Okempo je direktorka „People for the American Way“, organizacije koja deluje poput podsticanja glasača Latinx (naziv za rodno neutralne) da glasaju i pomažu progresivnim kandidatima da pobede na izborima.

Kao i mnogi drugi, Okempo i njene kolege sada rade od kuće, što uključuje i sastanke korišćenjem video-poziva. Tu su počele njene nevolje.

Okempo je htela da malo rifrešuje atmosferu, te je na vituelne sastanke htela da unese zabavu. Da bi zasitila atmosferu, Okempo je skinula sa interneta neke smešne filtere koje će koristiti tokom ovih sastanaka. Problem je što je zaboravila da je to uradila.


VIDI NA VUGLU:

TVITER: UGASILI SMO VLADINE BOTOVE IZ SRBIJE

KAKO NAS JE VIRUS PODSETIO DA SMO DRUŠTVENA BIĆA


„Tako smo u ponedeljak ujutro imali sastanak. Kada smo započeli, videla sam sebe kao krompir. Bila sam veoma zbunjena. Od svih stvari, zašto sam morala da budem krompir?“, rekla je.

Shvatila je da je to zato što je preuzela filtere, ali takođe nije mogla da shvati kako da vrati svoj pravi izgled. U međuvremenu, njene kolege su se valjale od smeha.

„Jednostavno sam odustala da promenim i ostala sam krompir do kraja sastanka“, rekla je ona.

Međutim, ono što nije mogla da zna jeste da je njena koleginica Rejčel tvitnula skrinšot tog „incidenta“.

Tvit je eksplodirao i dobio više od 900.000 lajkova. Okempo nije to saznala do ponedeljka ujutru, dok joj Rejčel to nije javila.

„Jesi li budna? Moram da ti kažem nešto veoma urnebesno, nadam se da će ti biti smešno kao meni jer sam i malo uplašena. Tvitnula sa da si bila krompir i postalo je viralno“, napisala joj je u poruci.

Okempo se takođe priključila zabavi. Rekla je da je raduje što je ljudima ulepšala dane u ovim tmurnim vremenima.