Pravi detektivi: ljubav između ove dvojice nikako da prestane

Svi smo ih uzbuđeno pratili u njihovoj mračnoj putešestviji u srce tame tokom serije „True Detective“, te smo bili jako tužni kada se završila. Međutim, njihovo prijateljstvo očigledno da nije, i zbog toga možemo samo da budemo svi veoma srećni i radosni.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

Izvor: Lad Bible // Foto: Youtube Printscreen (HBO UK)

 

Holivud je imao popriličan broj „bromansi“, ali od najupečatljiva je ostala ona između Metjua Mekonahija i Vudija Harelsona. Već nekoliko decenija ovaj dvojac zajedno igra u nekoliko filmova, uključujući i „Edtv“, „Surfer“ i „Dude“. Međutim, ono što je njih dvojicu izbacilo na najvišu površinu mejnstrima jeste bila HBO serija „True Detective“, u kojima su glumili opake policajce, Rasta Kola i Martija Harta.

Ipak, nakon pet godina razdvojenosti na ekranu, ovaj dva Teksašanina su se ponovo videla i zajednički uživala u blagodetima mora.

Postavljajući ovu fotografiju na svoj Instagram nalog, Mekonahi je napisao: „brothers from nother mothers?“

Naslućuje se da je ova fotografija napravljena tokom Harlesonovog „prijateljskog putovanja“.

Naime, ova holivudska zvezda je rekla da svake godine putuje i posećuje svoje najbolje prijatelje među kojima su i Bono, Saša Baron Koen i naravno Mekonahi.

Inače, ova fotografija je objavljena samo nekoliko nedelja nakon što je Mekonahi obeležio svoj jubilarni pedeseti rođendan tako što se pridružio Instagramu.