Patison nikada mračniji: šta sve znamo o novom Betmen filmu

Da, i nas je probudio snimak. Ceo svet se trese zbog nekolicine sekundi prvog pogleda na izgled Mračnog Viteza.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

// Foto: Youtube Printscreen

 

Kao grom iz vedra neba, svet je pogodio snimak Roberta Patisona u Betmenovom kostimu.

Već se odavno zna da će ovaj glumac, koji u poslednjih par godina počinje da bude sve bolji i bolji, biti Mračni Vitez. Najavljeni film režira Met Rivs.

Međutim, ne zna se baš tačno koja će se radnja odvijati. Ne zna se ni u kom periodu, ali se pretpostavlja da će priča biti slična storiju iz stripa „Batman: Long Halloween“ (u narednim danima Vugl će objaviti recenziju te priče). Ovaj kratki tizer na internetu odaje utisak poprilično mračne i hororične atmosfere, koja će evidentno krasiti čitav film.

„Sećam se da sam rekao Metu da je osećaj potpuno trasformišući. Kada obučete taj kostim, momentalno se osetite moćno. Što je prilično zapanjujuće ako uzmemo u obzir da je taj kostim nešto u šta je jako teško ući, čiji je ritual oblačenja prilično ponižavajuć. Petoro ljudi pokušava da vas ugura u nešto. Kada konačno obučete kostim, osećaj potpuno se menja. Osećam se snažno, osećam se moćno“, rekao je Patison u intervjuu za „Variety“. On je takođe rekao da „je odrastao kao veliki fan Betmen filmova iz 1989. i 1992. godine, koje je režirao Tim Barton“.

Inače, ovo je ostatak potvrđene ekipe:

– Batler Alfred – Endi Sirkis,

– Žena-mačka – Zoi Kravic

– Ridler – Pol Deno,

– Pingvin – Kolin Farel

– Karmin Falkone – Džon Turturo

– Džejms Gordon – Džefri Rajt

– Gil Kolson – Piter Sarsgard

Bilo je takođe pomena da i Metju Mekonahi pregovara da bude deo tima. U svakom slučaju, ovaj film zasigurno ima težak zadatak da dopre do standarda koji je Kristofer Nolan postavio sa svojom trilogijom.

Film izlazi 25.6.2021. godine.