Ova ljubav traje već deset godina i stala je u dva tvita

Tviter nije uvek bio toksično mesto gde se arlaukalo o politici. Ova emotivna pričica daje skroz drugačiju sliku o ovoj društvenoj mreži.

Piše: Vugl (redakcija@vugl.rs)

Izvor: BuzzFeed News // Foto: Pixabay

 

Te davne 2009. godine, Džerad Metjus je imao dvadeset i kusur godina kada je napravio svoj prvi Tviter nalog. Krajem novembra, pre skoro 10 godina, on je upoznao devojku Analin u baru u Las Vegasu i tvitnuo jednu rečenicu.

 

„Neću da vas lažem, bio sam malo pijan, i kada mi je rekla da je polu-Japanka, polu-Filipinka, napravio sam tu šalu“, rekao je Džered za „BuzzFeed News“.

Srećom, Analin je bila „urnebesna“, te su promenili brojeve telefona. Nakon mesec dana, njih dvoje su se smuvali, i zabavljali tokom narednih godina.

Međutim, Džered je odlučio da napravi pauzu od Tvitera. U tom trenutku, njegov profil @Bloy imao je samo tri tvita, među kojima je bio i taj kada je upoznao Analin. Druga dva su bila kada je otvorio i kada je ugasio svoj nalog.

 

„Želeo bih da preskočim razloge zašto sam napustio Tviter, ali vratio sam se jer sam video koliko se on promenio od tada“, istakao je Džered.

Nakon čitave decenije, Džered se vratio na ovu društvenu platformu. Ponovo je video svoju šalu koju je napravio vezano za Analin, stoga je dodao epilog tome.

 

Da, Džered i Analin su se venčali. Zaprosio je nakon tri godine veze. Njegov tvit je postao nenormalno viralan za samo jedan dan.

„Rekao sam Analin o mom tvitu, ona se nasmejala i rekla ‘Ne misliš li da si malo zakasnio sa tom informacijom?’“, otkrio je Džered.

Dodao je da „bi to moglo da bude reprezentativna ljubavna priča na Tviteru“.

Sa druge strane, ljudi na Tviteru su naprosto se raznežili zbog njih dvoje. Niko očigledno nije mogao da očekuje da se ovako nešto događa. Svi su uvideli da postoji nešto sentimentalno u tome kako je cela jedna decenija smeštena u dva tvita.

 

„Znao sam da je razmena brojeva te noći bila najbolja odluka u mom životu“, zaključio je Džered.