Cyberpunk 2077 hajpčina: Igra od 175 sati

Ovolika iščekivanja od jedne video-igre ovaj svet još nije video.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Glavni tester u studiju “CD Projekt Red”, Lukaš Babel, igrao je Cyberpunk 2077 više od 175 sati i pored toliko vremena provedenog u igri još uvek nije u potpunosti završio sve. Naravno, to se odnosi na stil igranja u kojem se ne prelazi samo priča, već i sporedne misije, otkrivaju tajne i loot do kojeg je teže doći.

Ovoliko sati je ekvivalent kao da 7 dana samo igrate Cyberpunk 2077, što znači da je ogromna količina sadržaja dostupna igračima. Ovo će svakako obradovati fanove koji su preko 100 sati uložili u The Witcher 3, a i CP2077 će nesumnjivo biti takvog kvaliteta, prenosi i domaći portal “Play Zine”.

Odgovarajući na pitanja na Tviteru, rekao je da je “dosta istraživao i gledao šta sve igra ima da ponudi”.


VIDI NA VUGLU:

Video-igre koje podižu svest o klimatskim promenama

Mitovi o video-igrama koji uopšte nisu tačni

Design Home: Igrica za sirotinju koja ne razlikuje kič od glamura

„Warcraft III“ je predstavljao pravu revoluciju


Sa druge strane, radnici u ovoj kompaniji su u poslednjoj fazi razvoja ove video-igre radili i po 16 sati. Prema poljskom zakonu, standardna radna nedelja je 40 sati u roku od pet radnih dana, što u proseku iznosi osam sati dnevno. Međutim, postoji izuzetak od ovog pravila ako poslodavac ima posebne potrebe. Saopšteno je iz ove poljske kompanije da će zaposleni biti “dobro nadoknađeni za svaki dodatni sat koji ulože”, kao što zahteva zakon.

“CD Projekt Red” je ranije naveo da će glavna priča u Cyberpunk 2077 biti kraća u odnosu na onu u The Witcher 3, jer se dosta igrača žalilo na njenu dužinu, ali će zato biti dosta sporednih stvari.

Takođe, i mapa Noćnog grada i okruženja će biti manja od “Kontinenta” u The Witcher 3, ali su to developeri nadoknadili vertikalnošću, odnosno visokim zgradama.

Ova igra je tri puta odlagana, a sada bi zvanično trebalo da izađe 10. decembra.