O kako tužnih ljubavi ima

Da li je Džejmi Lanister najveći kreten u ovoj seriji, ko je od nas veći kreten od njega, jer neki nismo za sve ove godine naslutili da je Brijen zaljubljena u ovog decoubicu, da li je Varis zapravo Jovica Stanišić ili Rade Marković i kad će već jednom kraj serije? Na Starbaks čašu nismo se mnogo osvrtali jer je internet celog dana gnjavio time.

Razgovaraju: Nikola Krstić, Emina Ignjatović, Jovana Gligorijević // Foto: Screenshot

 

Smorili smo se, a izgleda da nismo jedini. Prvi deo ove epizode bio je melodrama, a drugi – indijska serija: samo su se „rvali“ pogledima i ćutali. I sirotoj Misandei je odsečena glava. Ova epizoda nas baš ni na šta nije inspirisala osim na zaključak da je Varis klasična „duboka država“. I ponovo hejtujemo Džejmija Lanistera, ovog puta više nego ikad. Ubijte ga ili ga dajte nama da ga lustriramo, ovako više ne može. U ovoj epizodi su svi ispali kreteni (osim Arje), ali Džejmi je najveći kreten.

Veći kreteni od Džejmija možda su samo još Jovana i Nikola koji ni u jednom momentu za sve ove godine nisu provalili da je Brijen zaljubljena u Džejmija. Emina je provalila, ali je opet ispadala iz tehničkih razloga, pa nije uspela do kraja da završi gotovo nijednu misao.